0%
loader

TERMENI SI CONDITII GENERALE FOLOSITE PE SITE-UL MARETTI

PRECIZARI LEGALE

Acest site este proprietatea companiei Ital Food S.A., inregistrata la Registrul Comertului prin Agentia Registrului Republicii Bulgaria, avand codul unic de identitate (UIC) 127590277, cu sediul in Shumen, Bulgaria, St. Trakiyska, numarul 10.

Termenii ”noi”, ”al nostru” si ”Ital Food” se refera la compania Ital Food S.A.

Prin accesarea sau utilizarea acestui site in orice mod, sunteti de acord sa respectati Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului Maretti (Termeni si Conditii Generale). Va rugam sa cititi ”Termeni si Conditii Generale” cu atentie, deoarece acestea contin informatii referitoare la drepturile si limitarile legale cu privire la acest site. In cazul in care nu acceptati toti acesti termeni si conditii, va rugam sa nu utilizati acest site.

Datorita inovatiilor tehnice in curs de desfasurare si modificari relevante ale legislatiei in vigoare, aceasta sectiune de Termeni si Conditii Generale poate suferi schimbari periodice. De aceea, va rugam sa revizuiti Termenii si Conditiile Generale la fiecare vizita pe acest site si sa luati in considerare orice modificare adusa.

Tot continutul acestui site (texte, imagini, sunet si alte tipuri de materiale) apartin companiei Ital Food. Toate drepturile sunt rezervate companiei Ital Food. Nu suntem responsabili pentru continutul unor site-uri care nu sunt detinute de catre Ital Food. Toate marcile comerciale afisate pe acest site sunt detinute sau folosite sub licenta de catre Ital Food si/sau altor societati afiliate. Orice abuz sau utilizare neautorizata a acestor marci este interzisa in mod expres si constituie o incalcare a legii marcilor comerciale, legea dreptului de autor, alte drepturi de proprietate intelectuala sau dreptul concurentei neloiale.

DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

Trimiterea la orice produs de pe site nu constituie o oferta de a vinde sau a furniza acel produs.

Produsele prezentate pe acest site sunt exemple de produse fabricate de Ital Food. Ital Food nu garanteaza ca un produs prezentat pe acest site este de asemenea disponibil in tara sau regiunea dumneavoastra, sau ca numele, descrierea sau specificatia produsului va fi aceeasi cu cea din site.

DISTRIBUTIA CONTINUTULUI

S-ar putea sa avem anumite caracteristici pe acest site care sa va permita distributia de continut. Va rugam sa luati aminte ca prin distributia de continut prin intermediul acestui site, continutul dumneavoastra poate deveni accesibil publicului larg. Acordati companiei Ital Food la nivel mondial, non-exclusiv, transferabil, fara drepturi de autor, licenta irevocabila, fara a plati nicio compensatie catre dumneavoastra, pentru a utiliza, reproduce, distribui, adapta, deriva, transmite, afisa si efectua, un astfel de continut in mod public sau in vreun alt mod. Licentele de mai sus vor continua sa existe in urma oricarei incetari a utilizarii acestui site. Pentru tot continutul distribuit prin intermediul acestui site, declarati si garantati ca detineti toate drepturile necesare pentru acordarea acestor licente.

DISCLAIMER PENTRU LINK-URILE UNOR TERTE SITE-URI

Acest site poate contine hyperlink-uri catre site-uri operate de alte terte parti decat Ital Food. Astfel de hyperlink-uri sunt oferite doar ca referinta. Noi nu controlam aceste site-uri si nu suntem responsabili pentru continutul lor sau alte practici ale acestor site-uri.

Includerea de hyperlink-uri pe astfel de site-uri nu implica nici o aprobare a materialelor de pe aceste site-uri sau orice asociere cu operatorii lor.

Ital Food nu isi asuma nici o responsabilitate pentru orice incalcare a drepturilor de autor, marci comerciale sau alte proprietateti intelectuale care apar pe un site accesat printr-un hyperlink.

RESPONSABILITATE

Ital Food publica acest site ”CA ATARE” si ”DISPONIBIL” fara nicio garantie, explicita sau implicita.

Orice responsabilitate a societatii Ital Food pentru daunele ce decurg din accesul sau utilizarea acestui site – indiferent de cauza legala, inclusiv ofensele – este limitata la daune cauzate din intentie sau neglijenta grava.

Informatiile, continutul sau materialele puse la dispozitie prin intermediul acestui site pot include inadvertente sau erori, Ital Food nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau completarea informatiilor si declina orice responsabilitate pentru eventuale erori sau alte inadvertente privind continutul de informatii sau materiale publicate aici.

Ital Food face mari eforturi pentru a pastra acest site fara avirusi, cu toate acestea nu putem garanta orice absenta a virusilor. Din acest motiv, va recomandam sa aveti o atentie deosebita pentru protectia impotriva virusilor ( de exemplu folosind programe/scanere anti-virus) inainte de a descarca fisiere.

DIVERSE

Daca vreo parte a acestor Termeni si Conditii Generale se dovedește a fi imposibil de aplicat ca o chestiune de drept, toate celelalte parti ale acestor Termeni si Conditii Generale nu vor fi afectate.

Acesti Termeni si Conditii Generale guverneaza relatia noastră cu dumneavoastra și reprezinta intregul nostru acord cu dumneavoastra.

Termenii si Conditile Generale si continutul acestui site sunt guvernate de legea bulgara a carei instanta va avea competenta exclusiva.

Termenii si Conditiile Generale sunt adoptate si intra in vigoare din data de 01.09.2018